Varje stund som jag inte är död så lever jag

Jag var i London men utsattes inte för en terrorattack.

Jag körde bil när det var halt men råkade inte ut för en olycka.

Jag satt i ett flygplan som drabbades av ovanlig turbulens men vi störtade inte.

Jag gick i skogen men mötte inte vargen.

Jag klättrade i Flow Park men jag föll inte.

Jag vandrade i väglöst land utan mobiltäckning men jag stukade inte foten.

Jag simmade i iskallt vatten men jag drunknade inte.

Jag födde tre barn men jag överlevde.

Mitt barn opererades men läkaren begick inte något vårdfel.

Jag åt skinka vars bästföre-datum var för två veckor sedan men jag fick inte matförgiftning.

Jag stod vid branten men jag ramlade inte.

Jag utmanar kanske ödet men varje stund som jag inte är död så lever jag.

 

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mera

En cookie är en liten fil som webbplatser som du besöker skickar till din webbläsare. På så sätt kan webbplatsen komma ihåg information om ditt besök, som vilket språk du vill använda och andra inställningar. Det underlättar vid nästa besök, och webbplatsen blir mer användbar. Cookies spelar en viktig roll. Utan dem skulle du förmodligen bli frustrerad när du använder webben.

Stäng