Gourmetmat efter golfen

Sarah Moussabih kockar i Pargas.
Sarah Moussabih kockar i Pargas.

Efter en golfrunda kan det sitta bra med en bit mat.

Under nästa vecka bjuder Restaurangen Raffi vid Arghipelagia Golf i Pargas på gourmetmat när restaurangen gästas av kocken Sarah Moussabih.

Moussabih har bland annat deltagit i kocktävlingen Hell’s kitchen och jobbat med stjärnkocken Jamie Oliver. Moussabih har också lagat mat i Raffis kök tidigare, men nu återvänder hon till köket för en hel vecka.

Moussabih har sammanställt en specialmeny bestående av Toast skagen till förrätt, lammrostbiff till varmrätt och hallonvitchokladkaka till efterrätt.

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mera

En cookie är en liten fil som webbplatser som du besöker skickar till din webbläsare. På så sätt kan webbplatsen komma ihåg information om ditt besök, som vilket språk du vill använda och andra inställningar. Det underlättar vid nästa besök, och webbplatsen blir mer användbar. Cookies spelar en viktig roll. Utan dem skulle du förmodligen bli frustrerad när du använder webben.

Stäng